lördag 10 april 2010

TPS - Järfälla

Simon har precis gjort mål!

Åååå vilken rysare!!!!

Matchen mot TPS börjar bra och vi kan ta ledningen med 1-0 efter 10 minuter. Det är Liam som får sätta pucken och för assisten står Johan och Isac. Ett riktigt snyggt power-play mål där man med snabbt passningsspel får isär TPS försvar.

Men bara ett par minuter senare kan TPS kvittera. Fem minuter in i andra perioden så kan TPS också ta ledningen med 2-1. Här känns det tungt, vi har ju haft lite problem med självförtroendet (tror jag) under turneringen och nu hamnar vi under igen.

Men efter 11 minuter kan vi kvittera återigen i power-play och den här gången är det Simon som kan lägga in pucken i tom bur. Snyggt crosspass av Niklas öppnar upp försvaret.
Efter 11 minuter kan sen Anton från backplats sätta ett snyggt slagskott helt otagbart för målvakten. Jonathan B. assisterade.
Sen blir det nervöst för oss på läktaren, flera kontringar och frilägen räddas av Sebbe i målet. Stort jubel på läktaren när slutsignalen går. Krigar man så vinner man!