söndag 11 april 2010

Brynäs-Järfälla

Matchens lirare i JHC Jakob längst till vänster, till höger om honom Andreas och Mark.

Jakob i friläge.

Vi letar efter pucken.

JHC såg pigga ut direkt i matchinledningen och trummade på bra mot Brynäs mål. Efter 9:23 kan Freddie ge JHC ledningen och Liam står för assisten. 3 minuter senare är det dags för 2-0 när Andreas och Jonathan R. passar fram till Wincent som får göra målet. Brynäs tar time-out och kommer ut lite mer aggresiva.
Här faller spelet ihop lite för JHC och Brynäs kan reducera till 1-2 med 2:30 kvar av första perioden.
I andra perioden så känns det som om JHC har lite grepp igen och man kan utöka till 3-1 med 6 minuter kvar. Målskytt Anton som ur liten vinkel kan sätta ett handledsskott som tar på målvaktens hjälm och in i mål.
Emil stänger sen matchen med sitt 4-1 mål utan assist när det återstår 2 minuter.
Härligt med en seger igen för killarna! JHC slutar på 7:e plats i turneringen.